کفسابی در کارخانه ها

کفسابی کارخانه

کفسابی از دو لغت کف و ساب تشکیل شده است، کف همان سنگ به کار گرفته شده در سطح خانه یا کارخانه است که می تواند از جنس سنگ، سرامیک وغیره باشد و معنای ساب هم ساییدن است.

کفسابی را به روش های مختلف و در  مکان های مختلف انجام می دهند و یکی از مکان هایی که نیاز جدی به کفسابی در دوره های زمانی مختلف دارد کارخانه است.

کار کفسابی کارخانه را می توان یکی از سخت ترین انواع کفسابی به حساب آورد که به دلیل وسعت و وجود جرم ها و آلودگی های زیاد روی سطح، نیاز به چند نیروی بسیار متخصص و با تجربه دارد.

امروزه با توجه به وجود ماشین آلات مدرن و فناوری های پیشرفته، انجام کفسابی آسانتر شده است اما باید توجه داشته باشیم که این نکته نیازمندی ما در بکارگیری نیروهای کارشناس و متبحر برای انجام این کار را از بین نمی برد.

عمل سابزنی در کارخانه در چند مرحله انجام می شود و نتیجه آن ماندگاری بیشتر کفپوش های سنگی و سرامیکی و خلق محیطی زیبا و ایده آل برای کارکنان می باشد.

کفسابی کارخانه

سابزنی کارخانه توسط چه کسی انجام میشود ؟

در سابزنی کارخانه ها باید به این نکته توجه داشته باشیم که انجام آن کار هر کفسابی نمی تواند باشد.

به دلیل متراژ یا وسعت بیشتر کفپوش، انجام آن هم نمی تواند به سادگی کفسابی محیط های خانگی کوچک باشد.

برای انجام عملیات کفسابی کارخانه باید در انتخاب کفساب دقت کنیم و از یک کفساب حرفه ای کمک بگیریم.

نکات مهم در ساب کف کارخانه

در ساب کف کارخانه معمولا باید از چند کفساب حرفه ای که مهارت زیادی در کار خود دارند کمک بگیریم زیرا حضور یک کفساب می تواند انجام این کار را تا چند ماه هم بکشاند.

کفسابی کارخانه را چطور انجام می دهند؟

کفسابی کارخانه ها به شکلی حرفه ای انجام می شود یعنی کار به چند قسمت تقسیم می شود و هر بخش از کار به صورت جداگانه توسط یکی از کفساب ها سابزنی می شود.

سپس بتونه کاری را انجام می دهند و منتظر می مانند تا بتونه کاملا خشک بشود.

در انجام عملیات سابزنی کارخانه باید به این نکته توجه داشته باشیم که تمام درزهای موجود در سنگ می بایست پوشانده شوند زیرا به دلیل انجام کارهای سنگین در کارخانه امکان وجود درز یا لق زدگی در سنگ ها بیشتر از جاهای دیگر است.

پس از انجام این مرحله نوبت مرحله پرداخت می رسد تا سابی درجه اول را ارائه داشته باشیم.

بهترین زمان برای انجام کفسابی کارخانه ها روزهای تعطیل یا ساعات غیرکاری در این مکان هاست.

روش کفسابی در کارخانه

مزیت های انجام کفسابی در کارخانه

دلایل زیادی برای انجام کفسابی در کارخانه ها وجود دارد.

  • زیباتر کردن فضای کارخانه و افزایش انگیزه تلاش در کارکنان و از بین بردن فضای یکنواخت کاری در کارخانه
  • در صورت ساب نزدن کفپوش کارخانه، عمر کفپوش کم می شود و در نتیجه با توجه به وسعت کارخانه، هزینه سنگینی بر مدیریت و کارکنان تحمیل می شود.
  • وجود رسوبات در کنار سایر مواد زیان آور کارخانه بر روی کفپوش می تواند عاملی برای بیماری و ایجاد مشکلات تنفسی در کارکنان شود، بنابراین کفسابی کارخانه اقدامی بسیار مهم و اخلاقی به حساب می آید.
‫5/5 ‫(1 نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با استادکار