ابزارهای جانبی دستگاه واترجت _ لنس

دستگاه واترجت

ابزارهای جانبی دستگاه واترجت

در این مقاله به معرفی و بررسی تخصصی تجهیزات و ابزارهای جانبی دستگاه واترجت خواهیم پرداخت .

۱ – سیستم فیلتراسیون آب

در تجهیزات پیشرفته مانند دستگاه واترجت که برای نماشویی ساختمان و شستشوی شیشه ها استفاده می شود، یک سیستم تصفیه آب با نام فیلتراسیون به کار برده شده است.

در این سیستم یک مخزن وجود دارد که با مواد زرین پر شده است و در هنگام عبور آب از آن، مینرال های موجود در آب به وسیله رزین های آنیونی و کاتیونی جذب می شود و آب به صورت خالص و بدون هیچ املاحی از آن خارج می شود.

در این صورت هنگام شستشوی نمای ساختمان نیازی به استفاده از مواد شوینده شیمیایی نمی باشد و پس از خشک شدن هیچ گونه لک و یا کثیفی بر روی سطح باقی نمی ماند.

۲ – لنس های موجود در دستگاه نماشویی

یکی از مهم ترین مزایای استفاده از تجهیزات پیشرفته نماشویی مانند دستگاه واترجت ، قابلیت شستشوی نمای ساختمان از روی زمین می باشد.

استفاده از این دستگاه ها باعث افزایش ایمنی، سرعت و کیفیت کار در انجام عملیات نماشویی شده است و دیگر نیازی به نصب داربست و استفاده از بالابر و نردبان نمی باشد.

دیگر ابزارهای جانبی مهم در واترجت ، لنس های ارگونومیک با قابلیت افزایش طول می باشد.

این لنس ها معمولا در دو نوع تلسکوپیک و چند بخشی تولید می شوند که در ساخت آن ها از مواد بسیار سبک مانند فایبر گلس، کامپوزیت پلاستیک و یا آلیاژهای ویژه آلومینیوم به کار برده شده است.

در صورتی که از از لنس های چند بخشی استفاده می کنید، با اضافه کردن تعداد بخش های تشکیل دهنده لنس می توانید ارتفاع کار را افزایش دهید.

وظیفه لنس نگهداری برس یا سایر ابزارهای شستشو و همچنین هدایت آب خارج شده از مخزن به برس را بر عهده دارد. بنابراین باید در برابر نشت یا چکه کردن آب مقاوم و نفوذ ناپذیر باشد و از لحاظ ایمنی باید بخش های مختلف آن کاملا محکم به یکدیگر متصل شده باشند تا خطر جدا شدن و افتادن آن ها وجود نداشته باشد.

با استفاده از این لنس ها می توان سطح نماهایی با ارتفاع بیش از ۲۰ متر را به راحتی شستشو داد.

لوازم جانبی دستگاه واترجت _ لنس 20 متری

۳ – برس های تخصصی

یکی دیگر از قسمت های مهم و پرکاربرد در تجهیزات نماشویی، برس ها می باشند که در کیفیت کار تاثیر بسیاری دارند.

معمولا این برس ها در عملیات نماشویی به دسته مناسب با کار تقسیم می شوند.

برس استاندارد : از این برس برای شستشوی سطوح در عملیات ساده مورد استفاده قرار می گیرد.

برس های مفصل با قابلیت چرخش : این برس که دارای تنظیم زاویه نیز می باشد برای شستشوی قسمتی هایی که دسترسی به آن دشوار می باشد با تنظیم زاویه برس می توان به راحتی سطوح آن نواحی را به خوبی تمیز کرد.

برس های چرخان الکتریکی: برس های چرخان از یک موتور التریکی برخوردار می باشند که این امر باعث چرخش برس بر روی سطوح شده و سرعت و کیفیت عملیات نماشویی را به طور چشمگیری افزایش می دهد.

‫5/5 ‫(1 نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با استادکار