کفساب درجه 1

کفساب

کفساب به فردی گفته می شود که به تمامی تجهیزات و ابزارهای مورد نیاز در زمینه کفسابی و سنگسابی اطلاعات و تخصص کافی را داشته باشد. تنها دستگاه های پیشرفته نیستند که در کیفیت و نتیجه کار تاثیر می گذارند، بلکه نقش کفساب نیز در کیفیت نهایی کار بسیار حائز اهمیت است. زیرا باید از مهارت و تجربه بالایی برخوردار باشد و بتواند روش استفاده صحیح این دستگاه ها را به کار گیرد. کفساب و کف ساب

چگونه می توان یک کفساب خوب را تشخیص داد؟

اولین مشخصه یک کفساب ماهر و با تجربه این است که به خوبی می داند چه نقطه ای را برای شروع عملیات کفسابی انتخاب کند و در کدام قسمت بهترین زمان برای تعویض لقمه سنگ دستگاه و ادامه سابزنی می باشد.

کفساب باید نحوه صحیح به کارگیری دستگاه های مخصوص در این حرفه را بداند تا بتواند تمامی قسمت های ساختمان را ساب بزند. فرد دیگری نیز در کنار کفساب هنگام عملیات کفسابی او را همراهی می کند که به عنوان کمک کف ساب نام برده می شود و وظیفه تامین آب دستگاه کفسابی و جمع آوری پساب های خروجی از دستگاه بر روی کف زمین می باشد.

معمولا با توجه به متراژ پروژه و متناسب با وسعت کار تعداد کف ساب و کمک کف ساب مشخص می شود. برای مثال پروژه هایی که متراژ آن کمتر از ۲۰۰ باشد، یک کفساب و یک کمک کف ساب برای اجرای عملیات کافیست.

در مدیریت زمان و حضور به موقع افراد گروه در محل پروژه کنترل کافی را داشته تا بتواند از اتلاف وقت جلوگیری کند و در سریع ترین زمان بهترین خدمات را ارائه دهد.

از تمامی جنس سنگ های کف و لقمه سنگ های مصرفی آنها شناخت جامع داشته باشد و در انتخاب سنگ مرغوب از سنگ نامرغوب به کارفرما کمک کند و اطلاعات کامل را برای رسیدن به نتیجه مطلوب در اختیار کارفرما قرار دهد و او را راهنمایی کند.

کفساب برای راه اندازی دستگاه های کفسابی نیاز است تا حدودی از امور فنی و برق صنعتی شناخت کافی داشته باشد تا بتواند از برق سه فاز و تک فاز استفاده کند. کفساب

‫5/5 ‫(1 نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با استادکار