انواع کفسابی

انواع کفسابی و ویژگی های آن

در خصوص انواع کفسابی می توان موارد مختلفی را نام برد که هر کدام ویژگی خاص خود را داشته و موجب انتخاب آسان برای افراد می گردد. در این مطلب قصد داریم چند نوع از انواع کفسابی را عنوان کنیم تا با آگاهی بیشتری نوع مناسبی را برای تمیز کردن سنگ های کف ساختمان انتخاب نمایید.

اجرای کفسابی با استفاده از فرچه سیمی

در این روش از انواع کفسابی ، فرچه سیمی استفاده شده و سنگ های اجرا شده در کف با آن سابیده می شود و قدرت پاک کنندگی بالایی نیز دارد اما در این روش پس از مدتی سنگ مجددا دچار کثیفی خواهد شد و علت آن نیز این است که سنگ شفافیتی که برای از بین بردن کثیفی ها نیاز دارد را کسب نمی کند.

اجرای کفسابی به صورت کامل

در این روش ابتدایی ترین رویه سنگ لایه برداری خواهد شد و سنگ سطح یکپارچه ای را به دست خواهد آورد که البته در مراحل مختلف از این عمل استفاده خواهد شد و در مرحله نهایی و دقت بالایی ساب براق کننده نیز به کار گرفته خواهد شد و موجب می شود سنگ شفاف تر از قبل دیده شود و تمیز کردن آن نیز راحت تر خواهد بود.

کفسابی با استفاده از رزین

برخی از سنگ ها دارای ساختاری هستند که به سادگی می توان خلل موجود در آن ها را مشاهده کرد که سنگ تراورتن یکی از آن ها می باشد. همین عامل موجب می شود در هنگام انجام عمل کفسابی سوراخ هایی بر روی سنگ ایجاد شود که فرد ساب­زن از ماده ای تحت عنوان رزین استفاده کرده و درون این سوراخ ها را پر می کند و زمانی که به طور کامل خشک شدند مجددا اقدام به ساب­زنی آن ها می کند. در این روش درست همچون کفسابی کامل تمام مراحل انجام می شود و تنها تفاوت در رزین کاری سوراخ های ایجاد شده می باشد.

مرحله پولیش کاری

در اغلب موارد زمانی که عمل سنگسابی به اتمام می رسد کارفرما ترجیح می دهد بر روی سنگ ها از مواد جامد و یا مایعی که به نام پولیش شناخته می شوند استفاده شود تا جلا و درخشندگی آن ها بیشتر شده و زیبایی فضای داخلی ساختمان چندین برابر افزایش پیدا کند.

‫5/5 ‫(1 نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با استادکار